Дарение от "Кенар" ЕООД и верига "Слънце луна" за децата от ДДЛРГ "Св. Иван Рилски", с. Разлив

Малкото радост в тежко време е голяма родост

Здравейте, скъпи приятели!

Преследва ни тежко време във всякакъв смисъл, всяка вечер изтръпнали слушаме новините за наводненията, градушките, лошите икономически данни, гледаме с ужас цените на основните хранителни продукти в магазините и по пазарите.

В това трудно  време приемаме с гореща благодарност всяка предложена помощ за децата и хората в най-голяма нужда. И бързаме да разкажем…

„Кенар“  ЕООД и веригата „Слънце луна“, известна с мащабната си социална дейност, направиха по повод Деня на детето чудесни подаръци на 42-ма малчугани от ДДЛРГ „Св. Иван Рилски“ с. Разлив, област София. „Кенар“ ЕООД доставиха 3 вида от чудесните си салати и заготовка за мусака, а самият колектив по собствена инициатива събра дрехи и играчки и ги изпрати на децата. „Слънце луна“ им подариха чувал от най-хубавото си пълнозърнесто брашно за топли закуски, пици, сладкиши.

И преди сме подпомагали и разказвали за ЦОП (Център за обществена подкрепа) гр. Велинград, в който група специалисти се грижат за социалната интеграция на самотни майки, семейства под прага на бедността и др. Съмишленици на организацията ни събраха достатъчно количества нови или почти нови дрехи и обувки за деца на различна възраст и ги изпратихме за Велинград, за да бъдат разпределени сред най-нуждаещите се.

Благодарим, скъпи приятели и съмишленици!

Няма голямо и малко добро, Добро се пише винаги с главна буква!

Документи

ДДЛРГ "Св.Иван Рилски"-дарение от верига "Слънце луна"
ДДЛРГ "Св.Иван Рилски" - дарение от Кенар ЕООД