1-ви юни 2008 година – Денят на детето

      През юни и юли бяха реализирани няколко благотворителни акции в различни области на страната. В рамките на кампанията "Българските производители в помощ на децата на България" един от първите отзовали се , бяха "Елдоминвест" ООД, гр. Варна. Те дариха на ДДМУИ гр. Берковица и ДДЛРГ  "Теофано Попова" гр. Стара Загора два уникални бойлера оцветени от ученици от варненски училища като поздрав към техните връстници, отглеждни в двата социални дамо.

      Домът "Теофано Попова", гр. Стара Загора се намира сред чудесен парк и е такъв в следствие дарителската воля на г-жа Теофано Попова, датираща от преди близо сто години. За жалост сегашното положение на дома е плачевно и искрено се надяваме, че с нашето дарение /три хладилника, две перални, миксери, пасатор, тенджери тави за готвене и покривки за маса/ и това на холандската фондация "Табита"/кревати и спално бельо за всички деца ще се постави начало на мащабно и модерно преустройство на цялата сграда.

      Последните ни две дарения бяха насочени към ДОВДЛРГ "Милосърдие", гр. Лом, който получи професионален фритюрник ителевизор и ДМСГД "Св.Стилиян", г. Ветрен,обл. пазарджик, за който бяха презназначени 12 броя подочистачки.

Документи

ДОВДЛРГ "Теофано Попова", гр. Стара Загора_1
ДОВДЛРГ "Теофано Попова", гр. Стара Загора_2
ДДМУИ, гр. Берковица
ДОВДЛРГ "Милосърдие", гр. Лом
ДМСГД "Св. Стилиян", гр. Ветрен