Дарение на фондация „Наджеда 2001-98“ извън рамките на специална благотворителна кампания

 

 

     Скъпи приятели,

     От това, което сте прочели за нас на страницата и в сайта ни, сте разбрали, че ние не работим само в рамките на определени кампании, а всеки ден търсим средства, за да помагаме на децата в социални институции или отглеждани в неравностойно положение в семейна среда. Вчера, 15.05.2014 г. беш...е изпратено дарение за ДМСГД (дом за медико-социални грижи) Пловдив, който поради ремонт е настанен на един от етажите на МБАЛ Пловдив. В дома пребивават около 30 бебета и определен брой деца между 5 и 8 годишна възраст с различни заболявания и различна степен на умствена изостаналост. На дома бяха доставени два вида памперси и мокри кърпички. Имаме молба и за определено количество дрехи с предно закопчаване за болните деца.

     ! Искаме, скъпи приятели, да се обърнем към Вас с още една молба. Има много фирми, банки и различни институции, които заменят остарялата си(по техните критерии) компютърна техника, както мебелировката си, състояща се от столове, маси, бюра, дивани, различни по вид и функция секции. Много от домовете изпитват остра нужда от добре запазени мебели и компютърна техника на средно ниво, която работи.
     Преди три месеца нашите партньори от БУЛСТРАД Виена Иншурънс Груп ЗАД ни предоставиха мебелировка с много добро качество, защото трябваше да освободят определен брой помещения. Мебелите заминаха за два дома, които ги приеха с огромна благодарност.

     Горещо Ви молим, скъпи приятели, ако имате информация или работите във фирма или институция, която разполага с излишни за нея, запазени артикули от описания тип, обадете ни се! Без значение е колко са на брой мебелите или компютрите, сигурни сме, че ще бъдат полезни на децата!

     п.п. Миналият път Ви обещахме да качим на сайта всички свидетелства за дарения от Великденската ни благотворителна кампания, останаха само две от тях от домовете в Брацигово и Варна, чиито дарения тръгнаха от София, едва на 09.05.2014 г. и пристигнаха успешно. Документите са на път, очаквайте ги през следващите дни.

Документи

ДМСГД гр. Пловдив